Mikro Dingo 409


Så er der godt nyt til de små læseheste. Til de skønne børn, der har knækket læsekoden og gerne vil have lidt mere “kød på”. Til de børn, som har læst Lydret Dingo serien fra Gyldendal, og nu gerne vil læse endnu mere. Gyldendals populære læseserie Mikro Dingo er kommet på app. 

Appen er bygget op over samme skabelon som Lydret Dingo. Den har et bibliotek med bøger, hvor du gratis får den første bog. Herefter kan bøgerne købes enkeltvis til 39 kr. stykket, eller du kan købe hele samlingen for 279 kr.

mikro

De 10 læsebøger (LIX 4-9) giver dig alle mulighed for at optage egen læsning. Det er en fantastisk god funktion som vi har brugt meget herhjemme, men som jeg også har brugt med mine elever. Det giver bare noget ekstra, når man kan høre sig selv læse højt. Der er ogsåmulighed for oplæsning af hele teksten med markering af ord, og der er mulighed for markering af enkeltord ved tryk på ordet. Alle super gode funktioner, som styrker barnets læsning.

Sara blev rigtig glad, da jeg hentede appen. Men vi har også et lidt særligt forhold til Dingo-bøgerne. Det var med appen Lydret Dingo, at Sara lærte at læse. Det var ret stort.

mikro2

Som en ekstra bonus indeholder appen Mikro Dingo et stort forældre-afsnit. Dette afsnit er nok i sig selv til at hente appen. Her uddeler Gyldendal inspiration og praktiske ideer til læsning i hjemmet, som er GULD værd. Appen indeholder 10 filmsekvenser med læsevejleder Helle Dyhr Faurholdt om alt fra børns læsning, bogstavernes lyde til børnestavning. Et must-see-and-read afsnit for alle forældre med børn i indskolingen! 

Vi kan varmt anbefale jer at hente Mikro Dingo! Sara slugte den første bog “Farfar fortæller – Zlotan” og læste den højt for os alle. Med højlydt latter.

Mikro Dingo er gratis, men appen indeholder in-app køb.

AppStoredanskLæs mere om appen Lydret Dingo her.

 

Følg Mors Apps:

Leave a comment

409 thoughts on “Mikro Dingo