RAM’N 421


Er du parat til at se noget smart? Jeg har fået en helt vidunderlig ramme! Mine piger er super kreative, og de elsker at tegne. De tegner rigtig meget – og de er stor leverandører i mesterværker.

Og ja, vi har modtaget tusindvis af tegninger efterhånden. Ja, mange af dem er sjuskede og lige til skraldespanden. Det tøver jeg faktisk ikke med at sige. Jeg tror ikke på, at jeg gør dem en tjeneste ved at synes at alt er godt. De kan faktisk godt selv se, når noget er pænt. Eller når de bare har lavet en krusedulle. Og siger jeg nogengange “aj den er pæn” kan Sara kigge skeptisk på mig og sige “synes du virkelig?” for hun ved jo godt, at hun ikke har gjort sig umage. Så kan vi lige så godt tage en snak om at det er super dejilgt at hun har tegnet til mig. For det bliver jeg glad for. 

Men hvad hulan gør man så lige med alle de mesterværker?. Der er mange, når man har to piger. Der er virkelig mange. Det er her at RAM’N kommer ind i billedet. Jeg læste et indlæg og så et billede af rammen hos Bastabum. Jeg måtte bare eje den. Jeg blev ikke skuffet. RAM’N er historien om et dansk iværksætterpar, der virkelig har fået en god ide!. RAM’N er danskproduceret, og den er lavet i de lækreste materialer, hvor der er tænkt på miljøet. Fx er der brugt gamle cykeldæk og tæpperester. Mums.

foto 1 (13)

RAM’N er så flot udført. Der er i den grad kræset for detaljerne. Jeg er vild med det nordiske design i naturmaterialer krydret med en flot orange akrylkant. Det er som skabt til min stue. Teknikken bag rammen er genial. Det er så enkelt og simpelt – hvorfor har ingen tænkt den tanke før. Kender I ikke de der PEZ slik-dimer, hvor man åbner munden og et stykke serveres for dig. Med Ram’ n er det den omvendte verden. Du fylder i, men ideen er den samme. Rammens bagkant kan trykkes ind, og på den måde kan rammen rumme 50 tegninger. Så langt er vi endnu ikke, men vi skal nok få den fyldt op! Rammen monteres med en enkel skrue midt på, på den måde kan rammen drejes, så der kan udstilles værker både stående og liggende. Det er skimse smart, og der fulgte både skrue, ravpluks (hedder det det?) og et lille stykke tæppe med!

Begge mine piger nyder i den grad, at vi nu udstiller deres værker. Faktisk har jeg oplevet, at de kræser mere om detaljerne nu, for de ved, at tegningerne kommer op at hænge.

foto (11)

foto 4 (6)

RAM’N er den perfekte gave til alle forældre. Min ramme er i EG, den koster 599 kr. inkl. levering. Så det er en man ikke bare lige går ud og køber, men RAM’N er i den grad et kvalitetsprodukt. Den alle pengene værd, og der står en ramme mere øverst på min ønskeseddel. Vi kan jo ikke nøjes med en!

Du kan se alle modeller og priser her. Her kan du også læse meget mere om historien bag. Du kan også se denne lille instruktionsfilm, der viser teknikken.

 

Følg Mors Apps:

Leave a comment

421 thoughts on “RAM’N