Cursive Writing Wizard 225


Min 2.klasse er meget optagede af at skrive med flotte sammenbunde bogstaver – så 2.a denne app er til jer. I vil elske den.

Cursive Writing Wizard er gratis i en begrænset periode (3.maj), så skynd dig at hente appen nu.

Appen har fem forskellige dele:

* grundformerne og andre sjove forme, hvor man skal tegne efter stregerne

* de store bogstaver,

* de små bogstaver

* tallene

* skriv ord

cursive2 cursive

Appens sidste del er super god og klart appens bedste. Her kan man tilføje sine egne ord, som barnet skal øve sig på at skrive. Formerne i appen er ikke helt som dem jeg underviser i, men appen giver stadig fornemmelsen af at binde bogstaverne sammen. Sara er vild med sin personlige ordliste. Det sjove er, at hun tager sin iPad og bruger som skabelon – men hun skriver på et papir.

Under indstillingerne kan man personliggøre appen på mange forskellige måder, man kan indstille sværhedsgraden efter lige sit barn. Appen fungerer virkelig godt, og jeg kan varmt anbefale den. Vi har også appen Writing Wizard, der arbejder med grundbogstaverne. Den har vi brugt meget.

Appen er til iPhone og iPad.

AppStoredansk 

 

Følg Mors Apps:

Leave a comment

225 thoughts on “Cursive Writing Wizard