Notability


Denne uges app i App Store er Notability.

Notability er et særdeles fremragende note-program. Jeg har selv brugt det rigtig meget, da appen rummer så mange muligheder. Jeg har mest brugt det, når jeg havde brug for at kunne tegne oven på mine skrevne noter, men jeg også brugt det til at tegne rå-skitser til apps.

Appen starter op med en lille hurtig gennemgang af appen, den kan jeg varmt anbefale at bruge et par minutter på. Herefter er du klar til at bruge appen, og jeg garanterer (så godt som jeg nu kan) at du kommer til at elske appens funktioner.

notability

Når du opretter en note i Notability, kan du vælge mellem et miks af tekst i mange størrelse og skrifttyper. Du kan fremhæve tekst med overstregningstusser, du kan indtale lydklip, du kan indsætte klistermærker, figurer og billeder. Der er virkelig mange funktioner. Du kan også importere dokumenter fra din Dropbox, Google Drev og mange andre. På samme kan du selvfølgelig også let dele dine noter, printe og åbne i andre apps.

Så har du brug for et meget brugbart note-program, så skal du hente Notability NU. Appen er gratis i en begrænset periode. Appen fungerer både til iPhone og iPad.

AppStoredansk

 

 

Følg Mors Apps:

Leave a comment