LEGO Juniors Quest 74


LEGO Juniors Quest er interaktiv fortælling fra LEGO. En fortælling, hvor barnet er med til at fange en farlig forbryder. Men en god betjent hjælper jo alle. Så da et par katte også forsvinder, må betjenten også finde dem. For at løse opgaverne skal barnet gennemføre flere små minispil og bygge ting i LEGO.

lego1

 

lego2

 

lego3

LEGO Juniors Quest er en rigtig fin gratis app til de 4-7 årige. Dog vil jeg sige, at appen er hurtigt gennemspillet. Det lader nu ikke til at genere Sara. Hun er vild med appen, selvom hun ligger i udkanten af målgruppen. Hun kan spille den igen og igen. Det er også hende de mente, at jeg skulle skrive om appen: fordi den er mega god og sjov. 

Det gode ved LEGOs apps er at de udover flot grafik og lydside altid udvikler børnesikre apps, så her er ingen veje ud af appen. Der er ingen muligheder for in-appkøb og ingen reklamer.

LEGO Juniors Quest er både til iPhone og iPad. Appen er gratis.

AppStoredansk

Appen findes også til Android.

google-play

Følg Mors Apps:

Leave a comment

74 thoughts on “LEGO Juniors Quest