Lær og læs engelsk 511


konkurrence

Rigtig mange af jer har børn, der skal til at have engelsk efter sommerferien? Nu skal skolen nemlig tilbyde engelskundervisning allerede fra 1.klasse. Det er ikke så nyt for mig og for Sara, som skal i 2.klasse efter sommerferien. Min skole tilbyder nemlig engelsk allerede fra 0.klasse, og det er virkelig imponerende at se, hvordan de helt små børn bare tager et nyt sprog til sig. De leger de ind, de lærer, de har det sjovt. Men det vil være nyt for rigtig mange små skønne skoleelever meget snart.

App Store bugner af “lær-engelsk” apps. De fleste er ikke super egnede til brug for danske børn, men der er enkelte gode at finde. De danske app-udviklere kommer med garanti også med deres bud på apps til begynder-sprog-undervisning, og jeg følger godt med.

Forlaget Lindhardt og Ringhof har netop lanceret en ny Lær ord på engelsk-app og flere letlæselige bøger på engelsk. Vi er ved at teste appen, og jeg glæder mig til at dele vores erfaringer med jer! Men allerede nu ser bogen virkelig spændende ud!

feelings

Men mens i venter her i sommervarmen, skal da have lov til at læse lidt med på engelsk. Bøgerne er lette at læse, har oversættelse af enkelte ord og kan læses højt.

Så hvem skal vinde en lækker bogpakke med disse fire skønne titler:
– Molly and Aunt Karen (værdi 69 kr)
– Molly Runs Away (værdi 69 kr)
– Max is Missing (værdi 49 kr)

– Lær ord på engelsk (værdig 69 kr)

Jeg finder to heldige vindere søndag aften.

Skriv en kommentar til dette indlæg, eller skriv en kommentar på Facebook.

molly

 

 

Følg Mors Apps:

Leave a comment

511 thoughts on “Lær og læs engelsk