Jeg kan se! 748


Naja har spillet iPad med “helt nye øjne”, Naja har nemlig lige fået briller, og kan nu pludselig se, hvad der rent faktisk sker på en iPad. Hun kan også se fjernsyn. Hun kan se buskene. Hun kan se sin søsters store hovede, som hun så pænt konstaterede.

Det er mærkeligt at tænke på, hvor meget hun rent faktisk kan se nu. Det er også mærkeligt at tænke på, at hun aldrig har klaget over hovedpine eller andet besvær – trods styrke i glas på 2.75 og bygningsfejl. Men tjek lige en sej lille brillemus, som glæder sig utrolig meget til at vise brillerne til børnehavevennerne i morgen!

najaTakket være Louis Nielsen har Naja fået lov til at vælge to par briller. Der er skiftet rundt mellem de to par mange gange i dag. De er blevet pudset og nærmest nusset. Naja er meget glad for sine nye briller.

naja2

…jeg synes bare lige I skulle se den lille mus!

Følg Mors Apps:

Leave a comment

748 thoughts on “Jeg kan se!