Gode bøger til nedsat pris i efterårsferien 4


Det er snart ferietid, og her kan det være smart at fylde den digitale bogreol op med nye spændende titler – både for store og små. Som jeg skrev i sidste uge, så har jeg en stor datter, som elsker ægte bøger med sider i papir. Men det betyder jo på ingen måde, at vi undgår de digitale bøger. På ingen måde faktisk. De tjener hver sit formål. Særligt Naja på 5 år er vild med de digitale bøger. Hun elsker bøger, som har en oplæsningsfunktion. Jeg oplever ofte, at jeg skal kæmpe mod en oplæsning. Jeg elsker nemlig at læse højt. Men jeg får ikke altid lov. Og så er det jo lidt smart til et fortjent hverdagshvil.

Den digitale bogreol fungerer genialt til en ferie, her kan man nemlig medbringe hele sin bogreol i kufferten uden at betale for overvægt! Det er altså smart! Og med et par hørebøffer på er småstumpen klar til oplæsning på bagsædet! (Så mangler jeg bare at finde de perfekte høretelefoner til småfolk. Har du spottet nogle gode, så skriv gerne til mig. De fleste falder enten ud af ørerne eller er alt for store!)

vilæser

Her kommer et par gode efterårstilbud fra forlaget Lindhardt og Ringhoff. Bøgerne til de voksne er allerede nu på tilbud, børnebøger er nedsat i pris fra fredag d. 10. Jeg skal helt sikkert købe nogle af dem!

VIND BOGEN PILOT FOR DIT BARN. Jeg har fået to eksemplarer af bogen. Ønsker du at deltage i konkurrencen skal du skrive en kommentar til dette indlæg. Enten via bloggen, som en mail eller via Facebook. Jeg finder de to vindere fredag aften. 

Fra i dag til og med uge 42 kun 99 kr: 

Pilot for dit barn – en guide til forældre af Ulla Dyrløv. Fra iBooks: PILOT FOR DIT BARN – EN GUIDE TIL FORÆLDRE handler om, hvordan forældre kan tage styringen i familiens liv. (…) I bogen er der konkrete råd til, hvordan forældre kan handle i bestemte situationer. Hvad gør du, når dit barn kræver far og mor hele tiden, ikke vil sove ude, er ramt af skilsmisse og andre konkrete problemstillinger. Bogen afsluttes med en række beskrivelser af forløb med børn, unge og forældre i familieterapi.

Aggresion – en naturlig del af livet af Jesper Juul. Fra iBooks: I denne bog opfordrer Jesper Juul til radikal nytænkning. Vores aggression kommer til udtryk på mange måder men udspringer af samme kilde. Vi bliver irritable, irriterede, vrede, rasende eller selvdestruktive. Disse følelser, der kommer til udtryk på mange forskellige måder, har vi brug for at bearbejde, ellers går det ud over vores mentale sundhed, selvfølelse og selvtillid. Dette er særlig vigtigt, når det gælder børn og unge. Jesper Juul fortæller, hvad der sker, når vi undertrykker disse legitime følelser, hvor vigtigt det er at indrømme dem, og hvordan vi som forældre, pædagoger og lærere kan møde dem hos andre og i os selv.  Han fortæller, hvordan vi kan støtte børn og unge, så aggressionen ikke udvikler sig til en ond spiral, hvor aggression bare medfører mere aggression og vold. Som voksne kan vi snakke med hinanden og opklare årsagerne. Børn og unge har brug for vores empati og vilje til at forstå, hvad der rører sig i dem. De har behov for voksne, der har en konstruktiv tilgang til aggression som en naturlig del af det at være menneske.

Den levende familie af Kirsten Seidenfaden og Piet Draiby. Fra iBooks: (…) “Den levende familie” er en bog, der tilbyder helt nye og overraskende måder at se sit forældreskab på. Denne bog handler nemlig ikke om børneopdragelse, grænsesætning eller en særlig kommunikationsform med børn, men om hvordan vores trivsel i parforholdet er helt afgørende for et godt familieliv med trygge og harmoniske børn.

Fra fredag d. 10.10.14 til og med uge 42 kun 29 kr:

Velbekomme hr. Struganoff af Kim Fupz Aakeson. Målgruppe 2-5 år. Bogen er med oplæsning. Normalpris 49 kr.
2014-03-19_08.07.41.480x480-75

 

Pipilotta og mormors gamle skab af Janus Kodal. Målgruppe 3-7 år – med oplæsning i iBooks.
Pipilotta2.480x480-75

Mohammed & Grete af Manu Sareen. Målgruppe 5-9 år – med oplæsning i iBooks.    

2014-04-28_18.15.10.480x480-75

Så husk nu at vende tilbage efter d. 10. og hent de super gode børnebøger og fyld bogreolen op til ferien! Det er kanon god læsning! Mine piger og mine klasser har skreget af grin til Mohammed & Grethe. Og det er ingen overdrivelse!

 

 

Følg Mors Apps:

Leave a comment

4 thoughts on “Gode bøger til nedsat pris i efterårsferien