En hilsen 258


Kære alle I skønne følgere!

Der går lige lidt længere tid mellem anmeldelserne for tiden. Min ryg er min udfordring. Jeg har en diskusprolaps. Den driller lidt for meget. Så jeg må prioritere og bruge mit krudt på det rigtig vigtige lige nu. Mig selv og min familie. Mit arbejde.

Det betyder ikke, at jeg ikke kigger på apps. Jeg gør det bare ikke i helt samme tempo, og jeg bruger ikke helt så mange timer foran skærmen lige nu. Jeg samler sammen af de gode apps, og en dag bombarderer jeg jer med dem!

Men husk, du kan altid kigge rundt på bloggen Mors Apps eller i min app. Her er fyldt med super gode og aktuelle børneapps. Apps til sjov. Apps til leg. Apps til læring.

Lige nu leger vi med den nyeste Toca Nature. Den er noget helt særlig og ret anderledes for Toca Boca. Grafikken har taget en smuk drejning som jeg er helt vild med. Selv Sara sagde – aj, er det virkelig Toca Boca. Ja. Det er det. Toca Nature er en rolig app, hvor man bygger sin egen skov og ser dyrene komme til. Man skal give dem mad og ellers følge dem. Den er meget fin. Den er meget flot. Den må godt blive til plakater på vores børneværelser! Se bare denne lille trailer.

tocanature

AppStoredansk

Det var lidt herfra Mors Apps. Jeg er her endnu. Jeg går bare lidt mere stille frem. Lige nu.

Følg Mors Apps:

Leave a comment

258 thoughts on “En hilsen