Ny tegneapp fra Disney 335


Der er kommet en ny rigtig fin tegne-app fra Disney. Appen Disney Creativity Studio 2 er gratis – dog med in-appkøb. Så husk at indstilles enhedens begrænsninger.

IMG_2687

Disney Creativity Studio 2 er en interaktiv malebog, der indeholder en stor samling af tegninger med de kendte og yderst populære nyeste Disney-figurer fra Frost, Big Hero 6, Biler og Palace Pets. Hvert ark kan farvelægges med de fineste farver og meget sjove detaljer. Der er mønstret tapet, glimmer og multifarver.

IMG_2686

 

Der følger et tegneark med fra hver af de fire film gratis. Udvalget af farvefunktioner er begrænset i gratispakken, men der er nok med til at appen er sjov at bruge.

Hvis man ønsker at farve andre ark eller have et stort udvalg af farver og funktioner, så kan man købe enten alt indhold i appen til 79 kr. Man kan også købe malepakkerne enkeltvis for 29 kr.

IMG_2684

Jeg tipper jer om denne app, da jeg synes den har nogle virkelig fine kreative funktioner, som både Sara og Naja er vilde med. Vi har bare hentet gratis-versionen, og det er fint. Særligt delen med det blanke ark, hvor man selv kan male og folde sin kreativitet ud. Men er I Disneyfans, så er appen her altså helt perfekt. 

AppStoredansk

Tjek også den første app Disney Creativity Studio ud, her kan barnet lære at tegne de kendte Disney Figurer. Den er meget meget lækker. Den er også gratis med in-appkøb.

AppStoredansk

…og trods dette geniale digitale tegnetip – så har jeg udsigt til dette skønne syn lige nu. Naja klager over solens stråler “kan I ikke godt skrue lidt ned for solen”. Jeg synes nu solen er mere end velkommen her i vinterferien.

IMG_0817

Følg Mors Apps:

Leave a comment

335 thoughts on “Ny tegneapp fra Disney