Vind appen Mindfulness for børn 379


konkurrence

Lige nu har du chancen for at vinde appen Mindfulness for børn. Udviklerne bag appen har sendt hele 5 promotionkoder. 

Jeg kan varmt anbefale appen, og ikke mindst anbefale de små pauser, som appen giver mulighed for. De er guld værd for vores børn.

Du kan smide i alt fire lodder i puljen. Jeg finder vinderen mandag d. 9.marts. Vinderne offentliggøres på www.mors-apps.com. 

1. Skriv en kommentar til dette indlæg

2. Skriv en kommentar til delingen af dette indlæg på Mors Apps Facebookside. 

3. Besøg Mors Apps på Instagram (søg på MORSAPPS) og del konkurrencebilledet derinde. 

4. Har du Mors Apps appen – så se instruktionen her. 

Her er hvad jeg tidligere har skrevet om appen:

Vi har afprøvet en rigtig spændende app. En app, som vi med garanti kommer til at bruge rigtig meget – både hjemme og i skolen. Appen Mindfulness for børn er en danskudviklet app, som sætter tiden i stå for en stund og får os til at falde helt til ro. Appen er udviklet af Pia og Jannik Holgersen.

Men hvad er Mindfulness egentlig? På app-udviklernes hjemmeside skriver de selv:

Mindfulness handler om at være åben og nysgerrig på det som er. Ikke at ankomme til et nyt sted. Forskning viser at meditativ træning gør sindet mere åbent, modtageligt, selvobserverende og venligt. Mindfulness er den totale accept af præcist det, der foregår i din krop og dine tanker lige nu – uanset om det tilsyneladende er “positivt” eller “negativt”. Meditativ åbenhed er en invitation til at værdsætte dig selv og verden med alle dens sansninger, følelser og associerende tankerækker. (www.soundof.dk)

Jeg har altid været fascineret af meditation, men er aldrig rigtig kommet i gang med det. Men jeg har ofte brugt stille og afslappende musik sammen med børn. Vores hverdag er ofte fyldt godt op,  og den bliver gennemført i et højt tempo. Der stilles krav og der løses opgaver. Der er så meget man skal – både børn og voksne. Altid. Jeg tager mig selv i at løbe for stærkt og ville for meget. Det smitter af på mine børn, det er så tydeligt. Appen Mindfulness for børn hilses derfor i den grad velkommen i vores hjem.

Nu hedder appen for børn, men den kan sagtens bruges af voksne også.  Appen indeholder tre guidede børnemeditationer på 11.30, 3.50 og 5 minutter. Derudover har den 12 minutters afslappende bølgeskvulp fra Bornholm. Jeg ved ikke hvor meget vi kommer til at bruge bølgerne, men vi har afprøvet de tre meditationer.

rp4

Sara gik all-in igår i ført Meridakjole slappede hun max af. Hun nød det så meget, og kunne slet ikke få nok. Vi startede med den korte på 3.5 minutter. Hun havde aldrig prøvet før, og jeg vidste ikke, hvordan hun ville have det med det. På trods af, at både mor og søster var omkring hende, lukkede hun helt af. Hun sad i sin helt egen verden. I beskrivelsen af appen skriver udviklerne, at når børn lærer at meditere, er det vigtigt at interessen kommer fra barnet selv. Det gjorde det jo ikke her. Den kom fra mig, men Sara købte den straks og ønskede mere. Lillesøster Naja synes det så spændende ud, så hun ville også være med. Det tog hende ikke mere end 10 sekunder at komme op igen. Hun var ikke klar. Appens målgruppe er også fra 5 år og op. Måske Naja lærer det. Jeg skal også hilse og sige, at øvelserne meget fint kan bruges af voksne også. På under 5 minutter kan man hurtigt lade op, blive bevidst og få ny energi. Små og store.

Rent grafisk er der ikke mange point at hente til Mindfulness for børn. Appen er kedelig opbygget. Men på den anden side, den skal jo heller ikke bruges til andet end lyden. Faktisk kan albummet med øvelserne købes i iTunes til 72 kr, men appen koster kun 25 kr. og indeholder derudover lyden fra Bornholm og et enkelt puslespil (logoet ændret til et spil, det kunne de godt have undværet). Man får også en grundig beskrivelse af de enkelte øvelser og tankerne bag. Men jeg kan sagtens leve med den kedelige design, det har intet med appens indhold at gøre.  Hvor appen kun koster 25 kr. Og så kan jeg godt leve med det kedelige design.

AppStoredansk

Følg Mors Apps:

Leave a comment

379 thoughts on “Vind appen Mindfulness for børn