Dr. Pandas Ice Cream Truck 242


Dr. Panda’s Ice Cream Truck er en helt ny børneapp. I appen har barnet en isbil og skal sælge is til sine kunder. Men først skal isen laves. Barnet kan vælge mellem mange forskellige ingredienser, som mixes sammen til en flot og farvestrålende is. Herefter er det kun fantastien der sætter grænser. Det kan blive til både flotte, store og ret specielle is.

IMG_2906

Begge mine piger jublede, da jeg fortalte dem, at der var kommet en ny Dr. Panda app. Dette til trods for, at Sara på 8 år måske ikke helt længere er i målgruppen. Men Dr. Panda er bare blevet en del af vores faste “app-pakke”. TribePlay-apps købes uden at tøve, og vi holder øje med udgivelser.

Shanti Naja var den første til at prøve appen, og hun synes den er rigtig god. Det bedste er ifølge hende er, at man selv skal lave isen “for den bliver så flot”. Sara Lucia siger “altså hvis jeg skal vurdere, så er jeg lidt for gammel til appen. Men jeg kan godt lide, at man selv skal mixe sin egen is”. Nuvel – størstebarnet er måske alligevel blevet for gammel til Dr. Panda.

Dr. Panda’s Ice Cream er som forventet. Det er en rigtig flot og gennemført børneapp. Grafikken og figurerne er genkendelige og en del af Dr. Panda’s univers. Appen er let at finde rundt i og er nok mere en aktivitet end et spil. Det er en fin app, som kun koster 8 kr. Appen findes både til iOS og android. Målgruppe: 3-6 år.

AppStoredansk

google-play

Følg Mors Apps:

Leave a comment

242 thoughts on “Dr. Pandas Ice Cream Truck