Monument Valley 397


Ser du successerien House of Cards? Så har du måske også set glimt af appen Monument Valley. Vi har haft den det sidste år, og den er virkelig virkelig fed. Den er overdrevet flot lavet. Monument Valley er et avanceret puslespil, hvor man skal styre den lille Ida gennem forskellige baner. Banernes grafik er helt unik og så gennemført flot, med synsbedrag, der virkelig sætter øje og hjerne på arbejde. Sammen med den smukke lyd er appen nærmest magisk.

screen568x568 (13) screen568x568 (12)

Appen koster 29 kr. og her får du 10 kapitler – eller 10 baner. Kan man slet ikke få nok, så kan man købe sig til flere baner via in-appkøb (og de baner ventede vi meget længe på, så tak!).

Det eneste negative jeg kan sige om denne app er: at man slet ikke kan få nok. Man bliver total hooked, så appen kan komme til at føles for “lille”, hvilket den ikke er. Jeg synes man får utrolig meget lækkerhed for de 29 kr. Men det er jo også derfor, at man bare ønsker sig mere.

Tjek den ud. Der er en lille filmforsmag af appen her. Du kan også bare smutte direkte i App Store og give dig selv den grafiske gave.

Appen koster 29 kr. i App Store.

AppStoredanskAppen koster 25 kr. i Google Play.

google-play

 

Følg Mors Apps:

Leave a comment

397 thoughts on “Monument Valley