Få Happis ord gratis lige nu 261


Gratis i en begrænset periode!

I Happis Ord præsenteres barnet for tre billeder. Barnet skal nu finde sammenhængen mellem de tre billeder. Lige den type apps findes der mange af til voksne. Men Happis ord er til børn. Den er designet til børn og til at udvikle børns ordforråd, lære dem at stave og assosiere.

happisord1

 

Som belønning får barnet stjerner. For disse kan barnet købe samlekort til et album.  Det virker super motiverende. Jo bedre man er, jo flere stjerner.

Happis ord er bare vildt god. Jeg har brugt den meget sammen med elever i min dansk som andetsprogsundervisning, og den gav virkelig anledning til gode snakke, og kamp om at samle stjerner. Min Sara på 7 år har også haft stor fornøjelse af appen, og har fyldt bogen op med klistermærker.

Happis ord er udviklet af Happi Papi, som har formået at skabe nogle fantastiske læringsapps, hvor leg og læring følges ad. Vi elsker faktisk alle deres apps, som mest hører ind under underholdningskategorien, men jo bidrager til barnets læring! Se også Happi Staver – en super god kryds og tværs app. Happi læser – hvor barnet leger med at læse ord. Happi 123 – en super tal og let matematikapp. Happi og ordtyven – lækker lækker leg med ord app.

Appen koster 16 kr. i App Store. 

AppStoredanskAppen koster 15 kr. i Google Play

google-play

 

Følg Mors Apps:

Leave a comment

261 thoughts on “Få Happis ord gratis lige nu