Jeg må anbefale Søde ord igen! 260


Jeg har tidlige anbefalet de to apps Søde Ord 1 & 2 – og nu gør jeg det altså lige igen. Denne gang fordi yngstebarnet rent faktisk har lært at læse. Hun har leget med bogstaver et stykke tid, men har ikke vist den store interesse. Men i tirsdags skulle hun starte i “før skole” aka SKOLE, og jeg skrev en lille hilsen på tavlen på værelset. Jeg skrev “Naja går i skole”. Jeg sagde intet til hende om det. Men kort tid efter kom hun løbende ud i stuen. Hun havde læst min besked. Der stod “Naja skal i skole”. Nuvel, hun havde ikke læst alle ord korrekt. Pyt da med det. Men jeg var total paf, for hvor kom den fra. “Jeg brugte da bare lydene” var svaret prompte.

Shanti Naja har gennem en periode leget meget med Søde Ord, så jeg smuttede forbi børnehaveklassen og lånte “Bo så en ko” med hjem. Bogen var genkendelig for hende, hun kendte billederne og hun kendte “den måde bogstaverne så ud på! (= de er alle store). Og hun læste. Hun læste “Bo så en ko” fra ende til anden og var pavestolt.

IMG_1916 (en lille film af læsehesten)

Så Shanti Naja kan (åbenbart) læse. Men hun går jo også i skole, som hun selv ville sige. Tre dage i skole betyder vel et eller andet.

IMG_1912Hvis I også vil lege med Søde ord, så kan du læse mere om dem her. Du kan også gå direkte til App Store og købe dem. Jeg synes helt sikker, at de er pengene værd. Og dette er ikke et sponsoreret indlæg, men en anbefaling fra en mor – med en stolt datter.

Søde ord 1 koster 69 kr:

AppStoredansk

Søde ord 2 koster 119 kr: AppStoredansk

Følg Mors Apps:

Leave a comment

260 thoughts on “Jeg må anbefale Søde ord igen!