Hvade? 518


HVA`DE?  er en dansk app, der er udviklet til at lære børn om både bogstaver, farver, symboler og tal.

BEMÆRK – lige nu får du in-appkøbet til 25 kr. gratis!!!

HVA`DE? findes i en gratis version, hvor der er tre forskellige spil. Der er et tal, et farve og former spil og stavespillet, der kan være med til at udvide barnets ordforråd. Ved tilkøb kan man personliggøre appen, og tilføje sine egne billeder og ord. Man tager billeder af ting, indtaler lyden og skriver ordet. En super lækker funktion, som virkelig giver den ellers lidt simple app et kæmpe skub opad.  Der er ikke noget bedre end en personlig billedbog. Her kan man så vælge at bruge kendte billeder fra barnets hverdag, og lade barnet lege med bogstaverne som et puslespil. Eller man kan – som vi gør – lave en “lær at skrive” billedordbog – med små lette lydrette ord. Det er en kæmpe sejr at skrive ko, bil og is.

IMG_0086

 

 

Standardversionen af appen er altså gratis at installere og bruge. Appen har en række indstillingsmuligheder, men vil du tilføje egne billeder og ord flere koster det 25 kr.

IMG_0087 (1)

IMG_0085

IMG_0090

 

IMG_0088

Jeg mener ikke, at HVADE? lærer ikke børnene at læse. Jeg vil heller ikke mene, at den lærer dem at stave. Ordene i appen er mere som en pegebog med bogstaver, hvor børnene skal finde bogstavernes rette plads – som i et puslespil. Det er også fint. Det er en god måde at lege med bogstaverne på allerede i en tidlig alder. Det er en super god funktion, at man kan købe sig til muligheden for, at lave sine egne ord – med billeder og lyd. Delene med tal, farver og former fungerer rigtig godt, og er super gode for børnene.

Så hent appen, og leg med appens muligheder. Det gør vi.

Appen er til iPad.

AppStoredansk

Følg Mors Apps:

Leave a comment

518 thoughts on “Hvade?