Opera Maker 336


 

 

 

 

 

 

Lav jeres helt egen opera!

Ja, du læste rigtigt. Med gratisappen Opera Maker kan I selv være kreative og skabe et smukt smukt stykke. Udover at være en super sjov og kreativ app i stil med Puppet Pals, så lærer barnet rent faktisk noget om opera. Der kan arbejdes med klassiske operastykker som Tryllefløjten og William Tell, eller barnet kan selv vælge musikken.

opreamaker

screen520x924 (9)

Barnet skal være instruktør, vælge skuespillere – her eventuelt med et billede af sig selv -, vælge scene og rekvisitter. Man kan endda også vælge selv at synge med på operaen. Det vælger Shanti Naja selvfølgelig 🙂 Her får man den rigtige tekst, og man opfordres til at lytte til stemningen i musikken. Appen er enten på engelsk eller tysk, så det kan anbefales, at man lige er med inde over de første par gange. Men det er nu også rigtig sjovt!

En rigtig lækker app, som virkelig varmt kan anbefales.

Gratis i App Store. Til iPhone og iPad.

AppStoredansk

Følg Mors Apps:

Leave a comment

336 thoughts on “Opera Maker