Dr. Panda i rummet 382


Vi har været så heldige at få tilsendt den nyeste Dr. Panda app – Dr. Panda i rummet. Vi fik den i sidste uge, så vi har smugkigget, smugtestet og ventet på at kunne dele vores oplevelse med jer.

2048

Begge mine piger elsker Dr. Panda apps, så de jubler altid, når der kommer nyt. Her gik min iPad i kludder, da appen skulle installeres. Så den drillede en del, lukkede ned af sig selv og ville ikke køre appen. Jeg har en iPad 3, og må nok erkende, at jeg snart skal have mig en nyere model. Efter en genstart (hjem-knap og sluk nede på samme tid) kørte den dog igen. Men der var en lille 6-årig dame, der ikke var tilfreds i ventetiden 🙂

Dr. Panda kan bare noget særligt med deres apps. Universet med de velkendte figurer er så fint og børnevenligt. Med Dr. Panda i Rummet er det ren leg. Appen rummer intet spilelement, og det handler ikke om at komme først.

DA-1 (1)DA-2

 

DA-4

Appen starter med, at Dr. Panda skal bygge sit eget rumskib. Han får hjælp af de andre dyrevenner, og barnet kan vælge forskellige elementer på rumskibet. Med et enkelt tryk er man klar, og rejsen ud i rummet kan begynde. På rejsen møder barnet en del minispil og forskellige sjove aktiviteter. Man starter inde i rumskibet, hvor barnet opfordres til at undersøge mulighederne. Der er faktisk flere end man lige regner med. Når man flyver rundt ude i galaksen kan man opleve alt muligt. Fra at styrte ind i asteroider og til at falde i et sort hul, hvor alverdens ting og skrammel svæver rundt. 

Dr. Panda har igen skabt en meget fin børneapp, som begge piger godkender, men som bedst egner sig til målgruppen 3-5 år. Grafikken er super flot og de mange minispil er rigtig gode og sjove.

Dr. Panda i rummet koster 25 kr. i App Store

AppStoredansk

Appen koster 23,92 kr. i Google Play

google-play

Jeg gør opmærksom på, at dette indlæg omhandler en app, som vi har fået tilsendt. Det er altså ikke en app, vi selv har købt. 

Følg Mors Apps:

Leave a comment

382 thoughts on “Dr. Panda i rummet