Yoga Breaks – Ro i klassen 432


En ny dansk app har set dagens lys. Og hvilken app. Appen Yoga Breaks fører yoga ned i børnehøjde med super flotte illustrationer. Gennem små film guides børn (og voksne) gennem øvelserne – og det kræver ingen mester at gennemfører dem. Det er virkelig en genial ting til de små pauser i undervisningen, eller til en hyggelig familiestund hjemme. Jeg glæder mig virkelig meget, til at bruge appen med mine klasser efter sommerferien.

…og så er appen tilmed helt gratis!

yoga

AppStoredansk

Fra App Store:

Børneyoga er sjovt! Det er ikke svært at lave yoga og alle kan være med – uanset alder. Med YogaBreaks – Ro i klassen bliver I guidet gennem i alt 16 yogaøvelser. Tag en pause i undervisningen, tag øvelserne med ud i naturen eller lav yoga derhjemme.

YogaBreaks – Ro i Klassen, formidler en grundlæggende yogaforståelse ind i et animeret univers, og tager jer med på fire forskellige rejser ud i naturen: Floden, Bjerget, Skoven eller Blomsten.

Yoga bidrager til større kropsbevidsthed. Den overordnede effekt på alle yogaøvelserne i YogaBreaks er jordforbindelse og ro, øget koncentration og bevidst nærvær til krop og sind.

YogaBreaks tager sit udgangspunkt i én af verdens ældste yogasystemer – Hatha Yoga og alle øvelser er traditionelt opkaldt efter et dyr eller et element fra naturen. YogaBreaks inspirerer børn til at gå ind i denne eventyrlige verden og få glæde af de ressourcer, som vi alle har adgang til.

Alle yogaøvelser er mellem 2 – 5 min. YogaBreaks giver dig mulighed for at vælge en guidet rejse som består af 5-7 øvelser. Du kan også selv designe din helt egen rejse ved at udvælge de øvelser, som passer dig bedst.

Rigtig god fornøjelse!

Følg Mors Apps:

Leave a comment

432 thoughts on “Yoga Breaks – Ro i klassen