My Town – gratis i en begrænset periode 382


Her kommer en anbefaling fra Sara Lucia på 8 år. Hun er nemlig selv begyndt at søge rundt i App Store efter gode apps (hvor mon hun har det fra). Det sker ret ofte, at vi ikke helt er enige om kriterierne for en god app. Men denne gang har hun altså ramt plet. Det synes hun bestemt også selv, og har derfor selv skrevet en anmeldelse. Hun ville sikre sig, at jeg nu også huskede at dele med jer.

My Town er virkelig sjovt. Du kan skifte tøj på familien og du designer selv din familie, men den skal max være 4 i den. Den er lidt som My Playhome, som er rigtig sjovt. Men den her er måske lidt sjovere, fordi man også skal samle hjerter. Når man har samlet nok hjerter får man en gave. Det er måske meget en pigeapp. Der er også en My Town Police, som er mere til drenge. Jeg synes også den er sjov. I politiet er der nye folk, altså ikke kun familier. Der er en detektiv, tyve og en politibetjent. Så er der en nøgle som du sætter ind i nøglehullet og hænger den tilbage. Du kan også køre bil og flyve. 

mytown1

police1

Som det måske fremgår af Saras ord, så har hun altså hentet to forskellige apps fra samme udvikler. Den første var My Town Playhouse. Hun var helt opslugt af appen, og brugte lang tid på at vise den til både mig og sin lillesøster. Hun fandt selv frem til politiversionen via “beslægtet” funktionen i App Store, hvor man kan se andre apps fra samme udvikler. Faktisk viser det sig, at både My Town og My Town Plice er gratis i en begrænset periode. Så skynd jer i App Store.

Du finder My Town: Home her:

AppStoredanskDu finder My Town: Police her:

AppStoredansk

Du kan også finde My Town: Police i Google Play. Her koster appen dog 17,54 kr.

google-play

My Town: Home er gratis i Google Play:

google-play

 

Følg Mors Apps:

Leave a comment

382 thoughts on “My Town – gratis i en begrænset periode