Vind Legehjulet 344


Konkurrence – vind Legehjulet i 3 måneder til din klasse eller vind Legehjul-appen til dig selv. 

legehjul

Skoleåret er startet. Børnene skal lære og lege. Men det der med lege – eller nærmere at finde på lege – kan nogen gange være en udfordring.

Jeg har tidligere skrevet om appen Legehjul, der kan inspirere og lære dig og børnene nye lege. Jeg skrev blandt andet “Appen er bygget op som et simpelt lykkehjul. Hjulet er inddelt i forskellige lege. En leg vælges tilfældigt af og en flot film viser reglerne og legen. I alt rummer appen 18 forskellige lege, og man kan selv vælge, hvilke der skal være med på hjulet. Legene er inddelt i to aldersgrupper 5-8 år og 9-12 år. Det kan ikke være lettere. (…) . Det handler om, at puste liv i lege som ellers var glemt. Det handler om glæden ved traditionelle lege”.

Legehjulet er et fantastisk værktøj til læreren, til pædagogen eller til den topseje forælder, der gerne vil diske op med de bedste ideer til sjove lege.

KONKURRENCE

1. Vind legehjul appen en måned – jeg finder 5 vindere. 
2. Vind legehjul til din klasse i 3 måneder. Legehjulet åbnes i webbrowser med UNI-Login.

Det eneste du skal gøre for at vinde er at svare på denne rebus og skrive enten 1 eller 2.  Du kan deltage via både Mors Apps Facebookside eller ved at smide en kommentar her på bloggen. Gør du begge dele har du større vinderchance 🙂 

Konkurrencen slutter torsdag d. 20. august. Vinderen offentliggøres på Mors Apps.
rebusDu kan også smutte forbi Legehjulets hjemmeside, her kan du læse meget mere om tankerne bag hjulet. Du kan også gå direkte til App Store eller Google Play, hvis du bare ikke kan vente med at lege. Appen koster 25 kr.

AppStoredansk

google-play

 

Husk at støtte mit arbejde med Mors Apps ved at smide din stemme på mig ved Børn i byen prisen 2015. Du skal bare følge dette link og trykke på Mors Apps. Så bliver jeg så glad.

[button link=”http://bornibyen.dk/koebenhavn/articles/22833-bedste-blog” type=”big” color=”purple”] Tryk her[/button]

Følg Mors Apps:

Leave a comment

344 thoughts on “Vind Legehjulet