Tjulahop 421


Med appen Tjulahop er det tid til at lege. Som der står i App Store:  Med TjulaHop har du altid en god børneleg på hånden! Som en hjælp til forældre, onkler, tanter, bedsteforældre og babysittere – og alle andre som gerne ser børn lege mere…

11535671_581293998678830_5323090000411677550_n

 

… og hvem gør ikke det. Altså ønsker at se børn lege mere. Der er ikke noget bedre end at se børn lege og have det sjovt. Her kan Tjulahop være en super fin hjælper. Den har mere end 20 forskellige børnelege, med tydelige instruktioner, så selv børnene kan “lure” legenes regler. Man kan enten søge på en kendt leg, eller man kan lade tilfældighederne bestemme ved at ryste enheden.

nm,screen568x568 mmscreen568x568

Appen er gratis, men du kan købe dig til endnu flere lege. Det koster 48 kr. for adgang til hele legedatabasen, men man kan også vælge at købe temapakker med 12 lege for 8 kr. pr. pakke.

Appen er super enkel og meget overskuelig. Udviklerne har valgt nogle ikoner, som gør det meget lettere for brugeren hurtigt at danne sig et overblik. Dog er jeg lidt ked af, at gratislege og “kom og køb” app blandes. Det er for meget en opfordring til at købe “slikket på hylderne foran dig” og appellerer lige til børnene. For det er jo super gode lege, der præsenteres i appen.

Det er jo ikke fordi, at jeg ikke lige kan ryste en leg ud af ærmet, for der gemmer sig mange derinde. Men jeg tror Tjulahop-appen kan være med til at gøre det lidt sjovere at vælge en leg. Den kan også hjælpe dem, der bare slet ikke kan blive enige om en leg (som vores piger ret ofte).

Men det vigtigste: Tjulahop kan måske sætte endnu flere børn i gang med gode fysiske lege inde og ude, og så er det jo fint, at det digitale kan hjælpe lidt med at huske de gode gamle lege.

Besøg Tjulahops hjemmeside, her kan du læse meget mere om tankerne bag appen.

AppStoredansk

Følg Mors Apps:

Leave a comment

421 thoughts on “Tjulahop