Flying Superkids 499


Jeg har oplevet Flying Superkids i dag sammen med min klasse og sammen med en masse andre skønne børn fra Kolding. Det var helt genialt. Det var sejt. Det var helt vildt flot.

IMG_4156

 

Jeg ville ønske, at vi havde købt billet til en af weekendens forestillinger. Hvor er de flyvende superbørn bare dygtige. De er på og de kommer ud til publikum. Det hele startede med fælles opvarmning for de 800 børn på pladsen udenfor teltet. Alle børn og lærere kom i sving. Der blev hoppet og danset til den store guldmedalje. Bagefter fik børnene lov til at lege på pladsen, og de måtte afprøve springmåtte, trampoliner, hoppeborge og meget andet sjovt.

Men det bedste var den lille forestilling i teltet. Her fik en flyvende direktør teltet til at flyve og de mange børn til at juble, da han beviste, at han trods sine knap 40 år stadig kunne stå på hænder. Han satte forestillingen i gang, og jeg skal lige love for, at Flying Superkids leverede. Vi var alle vildt imponeret. Det kan varmt anbefales!

IMG_4149

Kan man ikke (som os) komme ind og se forestillingen, så har Flying Superkids har lavet en app. Den er ganske gratis. I appen kan man se små filmklip, læse mere om artisterne, lære tricks og læse teksterne til de mange sange. En super fin app, specielt hvis man skal se forestillingen. Jeg var så heldig, at begge mine piger også var i dag med deres skole. Så vi kommer med garanti, til at se de små filmklip i appen mange gange.

AppStoredansk

Følg Mors Apps:

Leave a comment

499 thoughts on “Flying Superkids