PLAYMOBIL til iOS og android 342


Mine piger kan godt lide apps med rollespil. Gerne dukkehuse, hvor de sidder og leger med og styrer hver deres figur. Sara er også vild med MINECRAFT, RoBlox og Sims. Sims er hun faktisk temmelig imponeret over og fascineret af. Men det er bare for svært for hende. Hun blev derfor ovenud lykkelig, da hun prøvede PLAYMOBIL Luxusvilla, som jeg havde fundet i App Store og installeret på en hendes iPad “Den er super fin og næsten sådan helt Simsagtig”.

playmobil2

Det er en lækker app. Det må jeg give hende ret i. Den er intuitiv opbygget og ret enkel i sit game-play. Man skal styre en figur. Man skal sørge for, at figuren får opfyldt sine behov. Gør man det godt, så kan man tjene penge og købe ting til sit hus. Der kommer efterhånden flere figurer til, og spillet bliver dermed sværere.

playmobil1

google-play

 

AppStoredansk

Men PLAYMOBIL Luxsusvilla er ikke den eneste PLAYMOBILapp. De har faktisk lavet flere. De er faktisk alle sindsyg gode, simple, med godt gameplay og super flot grafik. De er alle gratis. Smart ikke?

PLAYMOBIL Knights – her skal barnet først vælge udseende på sin ridder og hest. Herefter skal man begive sig ud på en mission, samle skatte og kæmpe mod fæle monstre og trolde.

google-play

 

AppStoredansk

PLAYMOBIL Princess – den pigede udgave af Knights appen. Her vælger man en yndig prinsesse og yndig hest og ridder ud på mission.

google-play

 

AppStoredansk

PLAYMOBIL Hospital – en lidt ældre udgave af Luxusvillaappen. Appen fungerer efter samme princip. Man skal her hjælpe patienter og sørge for dem. Den er ikke helt så let at styre rundt i som Luxusvillaappen. Men stadig fin.

google-play

AppStoredansk

De mange lækre PLAYMOBILapps er alle gratis og er alle til både iOS og android.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.playmobil.luxusvilla

Følg Mors Apps:

Leave a comment

342 thoughts on “PLAYMOBIL til iOS og android