FunWithFelix 316


Vi har testet MyTelly – et danskudviklet iPad-cover med et super lækkert udseende, som leder tankerne hen mod et godt gammeldags TV.

mytelly

Rigtig mange børn har iPads. De bruges og de skal bruges, men gerne uden en risiko for, at det meget dyre legetøj går i stykker, og gerne uden at coveret er til gene. MyTelly er et ergonomisk designet iPad cover. Det kan kan stå selv, hvilket er genialt, når man skal se film. Det har håndtag, så man let kan tage iPad med sig. Det har en lille perfekt placeret runding på midten, der gør at iPaden hviler fint på maven.

MyTelly var kun lige blevet leveret af postmanden, da det kom på Shanti Najas iPad. Vi var faktisk så hurtige til at flå coveret ud, at vi ikke fik kigget ordenlig på det. For der er tænkt over rigtig mange detaljer (fandt vi ud af). Der er let adgang til alle indgange, knapper, kamera og on/off knappen er skjult. Det brokkede frøken Shanti Naja sig vældig over, for det var da bare så irriterende synes hun. Indtil det gik op for os, at det rent faktisk var lavet bevist. Rigtig mange med små iPad-brugere oplever nemlig, at børnene alt for let får trykket på on/off og slukker ved et uheld. Et lille vip med coveret giver let adgang til knappen, så man kan sagtens slukke – også når man er 6 år.

FullSizeRender (7) FullSizeRender (6)

Vi har afprøvet mange forskellige typer covers, og har også tidligere brugt iGuy, som på mange måder minder utrolig meget om MyTelly. Men MyTelly er altså vores favorit. Den vejer ikke nær så meget, MyTelly virker ikke nær så klumpet og så er den bare på en eller anden måde mere lækker og nuttet. Coveret fungerer optimalt til de yngste iPad-brugere. Til børn, der har deres iPad med i skole er det for stort. Det fylder simpelthen for meget i tasken. Men til turen i bilen er det fantastisk. Der skal meget til at rive MyTelly af Shanti Najas iPad igen.

Hvis I ønsker at vinde jeres helt eget eksemplar af MyTelly, så kig med på Mors Apps Facebook-profil eller Instagram. Vinderen findes onsdag d. 7. oktober.

Om produktet – fra MyTellys hjemmeside: MyTelly er lavet af 100% ikke giftigt EVA* skum også kendt som skumgummi. EVA skum bliver ofte brugt til legetøj, så både din iPad og dine børn er i sikre hænder. Den glatte overflade gør MyTelly nem at rengøre. EVA skum er CE-certificeret og opfylder de europæiske standarder for produktion, sundhed, miljø og sikkerhed.

Du kan læse meget mere om MyTelly på FunWithFelix’ hjemmeside. Coveret kan købes 5 forskellige farver. Det passer til iPad 2,3 og 4. Coveret koster 299 kr.

Dette indlæg er sponsoreret og kan indeholde affiliatelinks. Dertil skal der dog siges, at det er mig selv, der har taget kontakt til FunWithFelix. Så de har ikke kontaktet mig, for at få dette indlæg skrevet. Jeg så coveret på Instagram og synes det så mega lækkert ud. Jeg skrev til dem – og de var så søde at sende mig et cover, så jeg kunne afprøve. Tak.

Følg Mors Apps:

Leave a comment

316 thoughts on “FunWithFelix