Mød Ernit 627


Tjek lige dette super seje produkt!

ernit

Min kusines mand og tre andre seje danske iværksættere har opfundet en fysisk sparegris til børnenes værelse, som du kan sende penge til via en tilkoblet app. På den måde giver de børn sunde finansielle vaner med digitale penge – hvor sidstnævnte jo uden tvivl er fremtiden. Jeg er helt vild med ideen. Der sker SÅ tit, at vi skylder pigerne nogle småpenge og bare ALDRIG har penge på os. Det samme gælder lommepengene. Så “skylder” vi dem. Det er helt vildt svært for dem at forstå, og pengebegrebet er svært og lettere uforståeligt for dem. 

Så da familien delte et link med en lille film om projektet var jeg solgt – og nødt til at dele den med jer. Ser det ikke bare hamrende smart ud? 

Projektet kører lige nu på verdens største crowdfunding-platform Kickstarter. Her skal kommende brugere prebestille nok sparegrise, for at de kan sætte sparegrisen i produktion. Målet er 500.000 kroner inden for 40 dage. Det hjælper jeg gerne med, for jeg vil så gerne have et par små fysiske pengegrise til at flytte ind.


Følg Mors Apps:

Leave a comment

627 thoughts on “Mød Ernit