Kiidio 313


Der er kommet en ny dansk musikapp til de mindste.

Kiidio er en ny streaming-service fra Universal Music. En fin lille app, hvor forældre hverken skal bekymre sig om reklamer og upassende sangtekster. Kiidio er en app, som de 2-5 årige helt selv kan bruge.

KiidioScreens IMG_0407

Med Kiidio er barnet DJ. Som I måske har set på min Instagram-profil, så skal jeg ellers lige love for, at frøken Shanti Naja tog bogstaveligt. Hun har danset rundt hele eftermiddagen til forskellige børnesange, Flying Superkids og Cirkus Summarum-musik. Hun har skiftet mellem numrene og skruet vældigt op for lyden. Hun fandt også ud af, at appen rummede en stor samling kendte historier. Så vi fik også hørt Emil fra Lønneberg og Barbapappa.

kiidio

Appen har et super børnevenligt design, og det er tydeligt, at denne app er til børn. Kiidio er gratis og er udviklet både til iOS og Android. Appen er blevet til i et samarbejde mellem Universalg Music og Spotify. Det kræver derfor, at du er har et Spotify Premium-abonnement.

IMG_0408

Er du ikke allerede Premium-kunde, kan du prøve Spotify Premium gratis i 30 dage via www.spotify.com – hvis du altså ikke tidligere har været kunde. Vi har Premium-abonnement og er virkelig glade for tjenesten. Vi lytter til væsentlig mere musik nu – efter vi har fået det. Både Stefan, Sara og jeg er koblet på, så vi kan have hver vores spillelister.

 

Vi har endnu ikke lyttet til alle sange, og vi har ikke det fulde overblik over indholdet. Men Universal Music har nøje udvalgt indholdet til børn mellem 2 og 5 år. I pressemeddelelsen skriver de:

Kiidio indeholder både klassiske børnesange så som ”Hjulene på bussen”, ”Mariehønen evigglad”, men også ”Frost soundtracket”, Sigurd Barrets albums, Søs Fengers ”Vuggeviser”, ”Flying Superkids”, Universals egne compilations; ”De Store Synger”, ”Bro Bro Brille”, ”Hej For Dig”, ”Bim Bam Busse” og en masse lydbøger som ”Peter og Ulven”, ”Snehvide”, ”Emil Fra Lønneberg”, ”Rødhætte og Ulven” mv. er tilgængelige.

IMG_0409

De skriver også, at indholdet løbende vil blive opdateret.

Kiidio er klart et hit. Den er en god konkurrent til CD-afspilleren på værelset (vores er forlængst død, der er grænser for en cd’s holdbarhed i børnehøjde) og det er en fed måde at lade børnene selv styre musikken på. Så gør jeg klar til at hoppe rundt til børnedisko…

AppStoredansk

google-play

 

 

Følg Mors Apps:

Leave a comment

313 thoughts on “Kiidio