Knæk Cancer 444


Om godt 14 dage sendes det store indsamlingsshow “Knæk Cancer”. Det betyder også, at det er tid til at få samlet nogle penge ind. Det vil jeg super gerne hjælpe til med! For er der noget vi skal, så er det dælme at knække den cancer! Den skide sygdom!

I år har jeg valgt at være med i en større indsamling, hvor flere danske bloggere er gået sammen om at samle ind. Igennem denne  “Gruppe Indsamling” håber  vi at kunne samle en masse penge sammen, som vi så som en stor gruppe kan give videre til forskning og hvad de nu ellers skal bruge pengene til.

Så smut lige ind og giv dit bidrag! TAK!

I kan enten vælge at støtte med betalingskort eller også gøre det den nemme måde og støtte med 50 kr ved at sende en SMS:

SMS KC 56385 til 1277

knækcancer

Indsamlingen er startet af Jeanette fra bloggen: Jeasblanketanker.blogspot.dk og Anne-Mette Højbjerg fra: GiZ-Blog.dk . Har du også lyst til at være en del af denne indsamling, så tjek vores Facebook gruppe. Derinde kan I dele jeres indlæg, hvis I vælger at skrive om denne indsamling.

 

Følg Mors Apps:

Leave a comment

444 thoughts on “Knæk Cancer