Babysamlesang med fagter 323


Jeg har fået endnu en gave til jer skønne læsere. Denne gang kan du vinde den meget fine bog og CD “Babysalmesang med fagter” af Maiken Ingvordsen med super skønne illustrationer af Sarah Hvass.

babysalmesang-illustration02

babysalmesang-illustration05Da vores Sara var en lille baby gik jeg til samlesang med hende i Thimotheus kirken i Valby. Som helt ny mor var det en virkelig fantastisk oplevelse for mig. Jeg er på ingen måde særlig religiøs, så det handlede altså ikke om at skabe et bånd mellem Sara og Gud. Men jeg har altid holdt meget af salmer, og jeg har sunget i kirkekor det meste af min barndom. Jeg elsker at synge. Det handlede om, at skabe et bånd mellem Sara og jeg. Det handlede om musikken. Jeg sang meget med Sara hjemme i lejligheden, og jeg kunne bare mærke den ro hun fik ved det. Så da jeg så opslaget med “Babysalmesang i kirken” måtte det afprøves.

babysalmesang-illustration01Det var bare så fint, og jeg husker det som en meget god oplevelse. Vi sang forskellige kendte børnesange med fagter og vi sang flere meget smukke salmer. Alle var kombinerede med fagter, som straks fangede lille Sara. Interessen for musikken har holdt ved. Jeg er slet ikke i tvivl om, at musik kan noget særlig, og at musik til babyer gør noget. Sara spiller nu violin på 3. år og er simpelthen så sej til det. Lillesøster Shanti Naja har også været til babysalmesang i Kolding og har en stor interesse for musik. Hun spiller cello. Musik kan noget. Musik er så godt for børn (og voksne).

Med bogen “Babysalmesang med fagter” får man tekst og fagter til ni salmer og musikken er med på en CD, så man behøver ikke selv være det helt store musikalske geni. Samtidig er der lavet små YouTube-film, så alle kan virkelig være med.

maiken-ingvordsen-babysalmesang-bogAlle fagter er udarbejdet af Maiken Ingvordsen og hendes søn Bertram. Maiken er forfatter, foredragsholder, uddannet jazzpianist og komponist fra Rytmisk Musikkonservatorium. Maiken har selv produceret CD-en. Hun er faktisk også PIXI-trolden. Maiken har virkelig mange talenter og med “Babysalmesang med fagter” har hun skabt et “must-have” en kommende dåbs- eller barselsgave til alle nye små familier. Det er virkelig en fin bog.

 

Køb bogen “Babysalmesang med fagter” her for 129 kr. Her kan du også læse meget mere om bogen og folkene bag, se videotrailer og meget mere.

Konkurrence – vind bogen “Babysalmesang med fagter” til dig selv og to andre, som du synes også fortjener bogen. Du kan få op til tre lodder:

1. Følg Mors Apps på Instagram og tag de venner, skriv du vil dele præmien med.

2. Følg Mors Apps på Facebook og tag de venner, du vil dele præmien med.

3. Skriv en kommentar her på bloggen – skriv hvem du vil dele præmien med.

Dine venner behøver selvfølgelig være på Instagram eller Facebook, så skriver du bare deres navne.

Vinderen findes fredag d. 6. november. Vinderen offentliggøres på www.Mors-apps.com

Følg Mors Apps:

Leave a comment

323 thoughts on “Babysamlesang med fagter