Gratis apps fra Extransit 342


Extransit har netop udgivet en ny matematik-app. Appen Moji Bingo lader barnet arbejde med de forskellige matematiske discipliner – også klokken. Det er en super enkel app, hvor det er læringen, der er i fokus.

bingo2Sara kæmper en kamp med at lære klokken, det er virkelig svært. Hun har virkelig taget godt mod Moji Bingo, da delen med klokken er super enkel. Hun elsker, at appen ikke er på tid og at der ikke er et spil-element i appen. Den vil være rigtig god at bruge i skolen.

Faktisk kan du – hvis du er hurtig – hente appen helt gratis lige nu. En gave til jer fra udviklerne.

AppStoredansk

…og ikke nok med det, de har sørme også været så søde, at gøre appen Moji Klockis gratis til det danske marked i denne weekend. Tak for den aftale 🙂

screen568x568 (8)

AppStoredansk

 

Følg Mors Apps:

Leave a comment

342 thoughts on “Gratis apps fra Extransit