Fredagens gratis apps! 514


IMG_5125Uh det vrimler med gode apps, der er gratis i en begrænset periode. Faktisk er samlingen imponerende stor og god i dag – hvis du spørger mig!

Moji Bingo – meget fin læringsapp til matematik, der kommer omkring alle de matematiske grundpricipper inkl. klokken. Intet fancy-pancy men rene regnestykker og træning. Målgruppe: 4-10 år.

IMG_5122

AppStoredansk

screen568x568 (8)Moji Klockis – Saras klare yndlingsapp, når det handler om at lære klokken. Super fin og enkel, men kommer alligevel godt omkring og lader børnene træne uret både med hele og halve timer, minutter og alt det andet. Målgruppe: 4-10 år.

AppStoredansk

 

tocahairToca Hair Salon – den første af deres frisørapps. En sjov og kreativ app, hvor håret skal sættes på både mennesker og dyr. Målgruppe: 2-8 år.

AppStoredansk

 

 

fireworkslab_1Fireworks Labs – er en super sød app. Her skal man lave sit eget fyrværkeri. Det er ret simpelt. Man skal dekorere 5 forskellige raketter og til sidst sende dem op i den mørke nattehimmel. Meget enkelt og meget fint. Målgruppe: 3-6 år.

AppStoredansk

screen520x924 (11)Sir Benfro’s Brilliant Balloon – er en super lækker app til de lidt større. Sir Benfro har en ballon som han flyver rundt med. Det er ildfluer, der sørger for at holde ballonen oppe, så man skal samle så mange ildfluer som muligt. På turen må man ikke støde ind i ting, så mister man sine fluer. Appen har en smuk lydside og grafik, som adskiller den fra så mange andre apps i samme kategori.

AppStoredansk

Følg Mors Apps:

Leave a comment

514 thoughts on “Fredagens gratis apps!