Vinderne af Osmo 457


Der sidder en meget heldig vinder derude. Du har nemlig vundet en virkelig lækker gave – du har vundet Osmo til dig selv og du har vundet Osmo til Vestergårdsskolen i Viby J. Vinderen er:

Jeg nominerer Vestergårdsskolen i Viby J. Min søn er startet i 0. Klasse, og jeg er vildt imponeret over det engagement og den kreativitet, som både de fantastiske nærværende undervisere og pædagoger udviser. Derudover har de rigtig stor fokus på det sociale, så de styrker samværet på tværs af de tre klasser. @vestergårdsskolen @gladebørn @mangenyevenner @inspirerendeundervisning.

Jeg håber I vil dele jeres oplevelse med Osmo med os! Jeg håber sådan I bliver glade for den.

… har du også fået lyst til at prøve Osmo eller måske give den i julegave til en du holder af, så kan den købes hos bl.a Lirum Larum Leg.

Osmo_Banner_2

Læs mit indlæg om Osmo lige her.

Følg Mors Apps:

Leave a comment

457 thoughts on “Vinderne af Osmo