Descendants fra Disney 462


Man bliver hele tiden klogere. Det blev jeg så lige her for et par uger siden. Pigerne var begyndt at skrive ønskesedler, de lavede den klassiske med at gå ind på ToysRus’ hjemmeside (jaja de digitale børn) og skrev så ellers side op og ned. Sikke mange behov de pludselig kunne få de to. På listen stod der Descendants dukker. Say what? Jeg anede ikke hvad Descendants var. Jeg kunne ikke en gang udtale det. Men en tur i App Store og et kig på en af Disneys nyeste apps: Descendants gav mig svaret. Det er en ny film + en Disneychannel serie. Så langt så godt. Vi har ikke tv-kanalerne. Vi kører kun streaming. Så vi kunne ikke se programmet. Men i går fandt vi så filmen på iTunes og lejede den.

3f40eb5d73dc37eb98121541c9ba766a3b203796

Den kan altså anbefales. Den er altså virkelig god. I bund og grund handler den om, at man ikke behøver at følge sine forældres liv, hvis de går i den forkerte retning. Den handler om,  at man godt kan blive til noget godt, selvom ens forældre har valgt en anden vej.

Det hele er selvfølgelig svøbet godt og grundigt ind i Disney, gode sange og masser af farver. Pigerne, som er vant til at se Jessie og andre tossede  Disneyserier via Via-play, kendte flere af skuespillerne og synes virkelig den er fantastisk. Jeg så med fra start til og slut (og indrømmer næppe, at jeg næsten fældede en tåre). Jeg er imponeret over de mange referencer i filmen. På de fortabtes ø bor alle de onde Disneykarakterer. Her er de spærret inde af en magisk ring. Vi følger børnene af Jafar, Maleficent, Den onde dronning (fra Snehvide) og Cruella Del Ville. På land i byen Auradon regerer de gode. Prins Ben – søn af Bell og udyret – skal snart krones, og han ønsker at lade børnene fra de fortabtes ø få en ekstra chance. Det udnytter de onde forældre selvfølgelig og laver skumle planer. Børnene skal stjæle Den gode fe’s tryllestav, og de onde skal overtage magten.

Appen Descendants er en karaoke og danseapp. Med udgangspunkt i filmens mange sange og danse kan børnene selv slå sig løs som Disney-stjerner. Appen koster 49 kr. Med appen får man 9 sange fra filmen. Man får først mulighed for at øve sig på sang og dans. Herefter kan man indspille og optage sin egen version af sangene med masser af filtre og andet sjov. En helt perfekt afslutning på at se filmen. En helt perfekt app, når man er knap 9 år og elsker at synge og danse.

disney1disney2

AppStoredansk

 

…og nu giver det egentlig meget god mening, at Descandants dukkerne står på deres ønskeseddel.

Men faktisk findes der endnu en app til serien. Du kan også hente Descandants app med de tegnede figurer fra Disneyserien. Appen er gratis.

AppStoredanskVi har fået Descendants appen i gave af Disney. Så denne del af indlægget er sponsoret – omend det nu er vores helt egen mening. Filmen har vi selv lejet via iTunes. Det var vi jo ligsom nødt til 🙂

 

Følg Mors Apps:

Leave a comment

462 thoughts on “Descendants fra Disney