Dit filmstudie 310


Konkurrence

Jeg har fået tilsendt den mest fantastiske bog, som jeg gerne vil dele med jer. Jeg havde slet ikke hørt om bogen før, men jeg er temmelig imponeret. Jeg håber, at den får lov til at ligge under mange juletræer i år.

Dit filmstudie af Nana Torp er en lille lækker boks, der består af en bog om, hvordan man laver film. “Det er en bog til nybegynderen og til dig, der allerede er godt i gang og gerne vil have inspiration til at lave endnu bedre film” (fra bogens bagside).

IMG_5175

Bogen er smækfyldt med ideer og gode tips til, hvordan man laver en film. Helt fra idefasen til lanceringen af din film. Der findes mange bøger om film på markedet, men det, der fanger min interesse her er, at boksen her er tænkt til dig med tablet. For udover bogen rummer boksen dit helt eget lille filmstudie til optagelse af Stop Motion film. Bogen er todelt i en del med fakta om “traditionel” filmproduktion og en del med animationsfilm.

stopmotion

App Store og Google Play bugner med apps, der giver børnene mulighed for at være kreative og skabe deres helt egne film. Jeg har brugt Stop Motion meget i undervisningssammenhæng, men også hjemme sammen med pigerne. LEGO-figuerer og modellervoks har fået liv mange gange. Men med Dit filmstudieboksen bliver det hele ligsom sat i ramme. Barnet får hjælp til hele processen, hjælp til at skabe virkelig gode film. Der er virkelig tænkt over alle detaljer, så der følger selvfølgelig et lille studie med med tre forskellige baggrunde, rekvisitter og en holder til din tablet.

Bogen er udgivet af Forlaget Carlsen, der har modtaget støttet fra Filmhuset. Dit filmstudie koster 199,95 og kan blandt andet købes her. 

VIND:

Så nu er tippet givet videre – og faktisk vil jeg også gerne give mit eksemplar af bogen videre. Så hvis du kan leve med, at vi har samlet huset og lavet en enkel film, så skynd dig at smide en kommentar til dette indlæg. Det er en hamrende fed bog.

Du kan også deltage i konkurrencen på min Facebook og Instagramside. Jeg vil nemlig ønske, at bogen får det helt rigtige hjem. Den skal hjem til barnet med “en lille filmproducer” gemt i maven. Jeg ved du er derude. Få din far eller mor til at deltage. Vinderen findes fredag d. 20.11.

Gode apps til Stop Motion:

Stopmotion Studio PRO – appen er gratis. Findes her i Google Play. Appen findes her i App Store. 

NFB Stopmo studio – appen koster 25 kr. i App Store. Appen findes her. 

LEGO Movie Maker – findes i App Store. Appen er gratis. Findes her

Minecraft Stopmotion – findes i App Store. Appen er gratis. Findes her.  Appen findes her i Google Play.

Dette indlæg er ikke sponsoreret. Jeg har fået tilsendt bogen som en gave og har selv valgt at skrive om den og give den videre til en af jer. Indlægget indeholder affilatelinks til App Store. 

Følg Mors Apps:

Leave a comment

310 thoughts on “Dit filmstudie