Vind Min Bio i et helt år! 409


VIND VIND VIND

Så er december skudt i gang. En helt igennem fantastisk måned, som vi bare elsker.

I gennem flere år har vi streamet alt vores TV i huset. For børnenes skyld har vi appen Min Bio.

DevicesMinBioseries

Min Bio er et kæmpe hit. Det er den både hos pigerne, men også hos os voksne. Det er den på grund af det varierede indhold. Appen indeholder både nye tegnefilm, kendte tegnefilm og helt tossede små film. Men den indeholder også de elskede gamle Ole Lund Kirkegaard film, som jeg har set igen og igen i min barndom, og som jeg elsker at gense med pigerne. Den indeholder gamle Lille Per film og de gamle Min søsters børn.

OG du kan se Min Bio alle steder! På din telefon, tablet eller PC. Det er super smart. Man opretter sig som bruger og kan altså logge ind hvor som helst. Det koster 49 kr. i mdr. Læs mere på Minbio.dk.

Min Bio opdateres med jævne mellemrum, så der altid er nyt at se. Der er også en samling af sæsonprægede småfilm. Lige nu fylder julen selvfølgelig en del. Faktisk har Rasmus Klump sin helt egen julekalender, som du kan følge via appen. Og du kan sagtens nå at være med selvom vi har passeret d. 1. december. Det er intet problem, da alle de tidligere afsnit ligger i appen. Vi har set de første 3 afsnit, og det er virkelig en fin julekalender for de mindste.

A47K5040a

Faktisk er vi så begejstrede for appen, at jeg tog kontakt til Nordisk Film. De var heldigvis med på min ide om en julekonkurrence!

Du kan derfor lige nu vinde et helt års abbonement til Min Bio (værdi 468 kr)

Svar på følgende spørgsmål: Hvor mange små julefilm kan man se under fanen “Glædelig JUL fra Min Bio”. Du kan finde svaret på www.minbio.dk. 

Vinderen findes lørdag aften, så I hurtigt kan følge op på julekalenderen med Rasmus Klump.

Du kan skrive dit svar her på bloggen, på Facebook eller på min Instagramprofil. Vinderen offentliggøres på Mors Apps og kontaktes direkte.

AppStoredansk

google-play

Følg Mors Apps:

Leave a comment

409 thoughts on “Vind Min Bio i et helt år!