Iqbal Farouq konkurrence 494


Der er nedtælling!

Om 2 dage har filmen Iqbal & Den hemmelige opskrift premiere i landets biografer. Vi er helt sikkert at finde i biografens hygge. Vi har læst bogen bag filmen flere gange, så vi tager afsted med tårnhøje forventninger til både film og skuespillere.

iqbal

Faktisk vil vi gerne invitere dig og en ven med i biografen. Jeg har nemlig den store glæde i samarbejde med Nordisk Film, at udlodde 2 biografbilletter til en valgfri biograf og en valgfri dag. Jeg sender billetterne med posten til!

Så skynd dig at smide en kommentar til dette indlæg – enten her på bloggen, på Facebook eller på min Instagramprofil. Jeg finder den heldige vinder allerede torsdag d. 17.12 – på filmens og min fødselsdag. Vinderen offentliggøres på www.mors-apps.com og kontaktes direkte.

 

Følg Mors Apps:

Leave a comment

494 thoughts on “Iqbal Farouq konkurrence