Utrolig fin ny app 333


Jeg synes der er langt mellem de virkelig gode apps nu. Det er som om App Store har toppet. Som om de bedste apps har set dagens lys. Som om det er svært at finde på og udvikle nytænkende og anderledes. Jeg gider ikke skrive om de knap så gode apps. Det er min (og jeres) tid for kostbar til. Så det kan forekomme, at der er lidt længere mellem mine indlæg herinde. Der tippes selvfølgelig om de bedste gratis apps – lige så snart jeg spotter dem. Så husk at følge min Facebook og Instagram profil. Der er liv derinde. Masser af liv.

Men nu er der altså kommet en app som I bare skal høre om. Kunstneren Christoph Niemann – kunsteren bag den geniale interaktive børnebog Petting Zoo –  har skabt endnu en genial app. En app som får smilet frem hos både store og små!

chomp

I appen Chomp er barnet (eller dig selv) hovedpersonen. Det er så simpelt og alligevel bare så smart. Via enhedens kamera bliver ens ansigt overført til bogens sjove illustrationer. Man placeres simpelthen i bogen og bevæger sig, roterer og ser ret tosset ud. Effekten er virkelig sjov. Når man trykker på skærmen ændrer illustrationen sig og det bringer altså smil på læben. Og der er mange muligheder for smil, for Christoph Niemann har lavet hele 51 illustrationer til appen. Man kan være alt lige fra en nuttet baby, der mister sin sut til et stykke toast i en toastrister. Men kan vælge at filme sig selv, og det giver altså også anledning til mange sjove grin bagefter. Stakkels vores familie, som fik tilsendt den ene sjove film efter den anden, den dag vi hentede appen.

Chomp er ikke et spil. Chomp er heller ikke en bog. Chomp er bare usædvanelig, nytænkende, anderledes og sjov. Chomp er virkelig skør og vi elsker det.

screen640x640 (7)

Chomp koster 25 kr. i App Store.

AppStoredansk

Tag også et kig på Petting Zoo – der imponerer med sine mange sjove interaktive illustrationer af dyr. En ordløs børnebog i virkelig høj klasse.

AppStoredansk

 

Følg Mors Apps:

Leave a comment

333 thoughts on “Utrolig fin ny app