PIXI alfabetet med Hr. Stroganoff 483


For en måneds tid siden fik jeg Hr. Struganoffs Madalfabet af Forlaget Carlsen. Jeg er kæmpe Kimp Fupz Aakeson fan og jeg elsker Siri Melchiors illustrationer, så det var en kærkommen gave, som jeg med glæde deler med jer. Ikke at jeg fik lov til at åbne gaven, for min lille læsehest Shanti Naja på 7 var meget hurtigere end mig. Som i lynhurtig. Inden aftenen var omme, havde hun læst samtlige 28 bøger OG sorteret dem i den medfølgende holder til væggen.

Gennem 28 små sjove og finurlige historier om kokken Hr. Struganoff gennemgåes hele alfabetet. Ikke på den typiske måde, men på en meget Fupz Aakeson-agtig måde. Med smil, ordspil og sjove lege med ordene.

pixi1

En perfekt julegave til både førskolebørn og 0. og 1.klasses elever. Jeg har store planer med bogen og min 1.klasse. De skal helt sikkert på spil i undervisningen.

Find den fine kuffert med vægophæng og Hr. Struganoffs Madalfabet her: http://bit.ly/2bs5ilH

img_6135

 

Dette indlæg er reklame, da jeg har fået bogen som gave.

 

Følg Mors Apps:

Leave a comment

483 thoughts on “PIXI alfabetet med Hr. Stroganoff