Hjerternes Dal 1046


Mange børns dagligdag er fyldt med indtryk. Vores er. Der er så meget, vi skal forholde os til. Det er ikke ofte, at roen får lov til at sænke sig i løbet af dagen. De fleste har let ved at jonglere rundt i det og nyder de mange aktiviteter og indtryk, men der er børn, der kan have svært ved at sortere i de mange indtryk. Den daglige fordybelse kan være svær at finde i en travl (og digital) hverdag.

Da Gitte Winter Graugaards første bog “I mit hjerte” udkom, tog vi den virkelig ind i vores hjerter. For vores yngste har haft meget svært ved at sove om natten. Bogen var en gave. Den gav os en vidunderlig afslutning på dagen, hvor vi med de guidede børnemeditationer sammen kunne finde roen. Det bedste var, at det var mig, der skulle læse meditationerne.

Nu er der kommet endnu en bog til serien “Hjerternes Dal”  den har vi selvfølgelig også kastet os over. Det er vidunderligt, at få udvidet antallet af meditationer.

Jeg er så heldig, at jeg har fået lov til at udlodde to eksemplarer af bogen i en konkurrence. Så nu kan du vinde en tidlig julegave til dig en en du holder af.

Skriv en kommentar til dette indlæg, hvor du skriver hvem du vil dele bogen med. Du kan også deltage på Facebook og Instagram og på den måde øge dine chancer for at vinde en bog.

Du kan købe bogen flere steder på nettet.

Du kan læse meget mere om Room for reflection her.

Vinderen findes fredag d. 22.12.17. Vinderen får direkte besked.

(Dette indlæg indeholder reklame, da jeg har fået bogen som en gave af forfatteren)

Følg Mors Apps:

Leave a comment

1,046 thoughts on “Hjerternes Dal