Om mig – Rikke


Hvorfor har jeg lavet denne blog?

Jeg er mor. Jeg er lærer. Jeg elsker teknik, bøger og kreative ting. Og så er jeg super nysgerrig på alt nyt.

På Mors-apps.com kan du læse min mening om forskellige børneapps og bøger. Du kan læse anbefalinger og anmeldelser. Du kan se hvad jeg sysler med.

Bloggen her har levet i mange år. De første anmeldelser har derfor en del år på bagen. Priserne er derfor ikke nødvendigvis korrekte. Det beklager jeg selvfølgelig meget, men følger du linket, så kommer du til App Store. De er meget klogere end mig (på priser), og vil derfor give dig den helt rette pris. Jeg skal nok komme efter det, men tiden har været koncentreret om børn, skolebørn og livet generelt. Det er sådan set ret dejligt.

Send mig gerne tips eller stil mig spørgsmål. Du kan finde mig på bloggen her – på Instagram eller på Facebook.

Velkommen til,

Rikke